Valp fra oss

 Valpene blir født på et eget valperom. Her bor de i valpekassen sammen med mor skjermet fra fremmede de første 3 uker. Etterhvert får de andre hundene våre ta en titt og lukte litt. Etter 3-4 uker får de en stor og romslig valpebinge på kjøkkenet og en på stua med god tumleplass. De sosialiseres og blir vant til alle  husets aktiviteter og lyder. De får bli kjent med våre andre hunder og  voksne og barn. De får også etterhvert ta imot besøk av potensielle valpekjøpere og hundeglade venner. Hvis været er bra kan de bli med ut litt også. De bor på kjøkkenet og i stua til de er leveringsklare ved tidligst 8 ukers alder.

Vi har ingen venteliste på valp, men en interesseliste.  Vi ønsker å finne mest mulig egnet hjem til hver valp.

De som ønsker valp fra oss bør ha mulighet til å komme på besøk på forhånd så vi kan bli litt kjent.

Skriv en mail og fortell om dere selv.  Hvorfor dere ønsker valp, hvilke planer dere har for valpen/hunden, hvilken erfaring dere har med hund, hvilket kjønn dere ønsker og hvor dere bor.

Vi forutsetter at valpekjøpet er godt gjennomtenkt, at dere har gjort dere kjent med rasen, og at dere kan tilby valpen/hunden en god, aktiv og meningsfylt tilværelse hele livet. 

Vi håper at dere stiller hunden på minst en offisiell utstilling.

Vi ønsker at dere tar HD rtg av valpen etter fylte 1 år.

Vi ønsker besøk for å hilse på oss og hundene før valpen er leveringsklar, og når den skal hentes. Valper blir ikke sendt alene på fly eller tog.

Valpene leveres tidligst 8 uker gamle. De har da fått 3 ormekurer, er helseundersøkt med veterinærattest, chippet og vaksinert. De er registrert i NKK og forsikret mot skjulte feil i 5år(avlsforsikring på mor).

Valpeprisen er 16000, i henhold til raseklubbens anbefalinger.

Er du interessert i valp fra oss, er du velkommen til å ta kontakt, gjerne på mail i første omgang, evt. på telefon.

Jeg søker FORVERT til lovende tispevalp. 

inger@lello.no

mob: 99032553

 

 

 

Jeg støvsuger, valpene syns nok det bråker litt, men de sier ikke et pip 😉

En liten sovepause😍